27. Januar 2015

Pressemeddelelse 27. Januar 2015

Finsk LED producent ryster markedet for LED belysning

Strømbesparelse på 66%, levetid på 25 år og 7 års garanti – det er hvad et nyt  revolutionerende LED-rør fra finske Valtavalo byder på.

”Når man taler om LED-lys tænker de fleste på Kina og Japan, hvor verdens største LED producenter har hjemme. Det kan derfor overraske nogen, at en relativt mindre producent i Nordfinland nu markerer sig med en serie af LED-rør, der af flere betegnes som verdens bedste lige nu”, siger direktør Finn Clausen fra Y.E.S., Your Electronic Supplier i Brædstrup.

Valtavalo G3 LED Tube (Clear and SemiOpal)

Levetid på 125.000 timer og 7 års garanti

”Valtavalo sætter helt nye standarder med deres nye G3+ LED-rør, som har en forventet levetid på ikke mindre end 125.000 timer eller 25 år” fortæller Finn Clausen.

”Men ikke nok med den ekstremt lange levetid, de sparer også 66% på strømmen i forhold til almindelige lysstofrør – og alligevel er der mindst lige så meget lys på gulvet som fra et almindeligt lysstofrør”.

Valtavalo kommer også med markedets stærkeste garanti. ”Firmaet garanterer 7 år eller 35.000 timers drift” siger Finn Clausen og fortsætter: ”Investering i de nye finske LED-rør vil ofte være tilbagebetalt på under to år, medens røret holder 10 gange så længe. Faktisk vil hvert enkelt Valtavalo rør spare brugeren for op imod 5000 kroner i hele dets levetid. Så selv en mindre installation på blot 200 rør vil give en samlet besparelse på en million kroner på strømregningen i rørets levetid”.

90% genanvendeligt materiale

Miljømæssigt er de nye LED-rør også i førerposition:

Finsk miljøbevidsthed kommer også til udtryk i Valtavalo’s valg af materialer og komponenter. ”Vi ved det er vigtigt for vore kunder, at produkter har høj genanvendelighed. LED-rørene fra Valtavalo har således en genanvendelighed på 90 procent”