31. august 2015 Maximus LED-rør er et eftertragtet rør til opnåelse af energibesparelse

TM5_2_05Maximus LED-rør har på kort tid vist sig at være et særdeles eftertragtet rør til opnåelse af energibesparende belysning i lokaler, hvor armaturer ikke er monteret højere end 2,70m over gulv.

 

Tilbagebetaling på under 1 år

I langt de fleste tilfælde vil man opnå en meget kort tilbagebetalingstid på investeringen i et Maximus LED-rør. Vi har i rigtig mange tilfælde set tilbagebetalingstider på under et år og så er der næsten ikke nogen undskyldning for ikke at skifte til de meget energibesparende rør.

Certificeret ved TÜV SYDTUV

Maximus er certificeret ved TÜV SYD og overholder derfor de sikkerhedskrav, som TÜV SYD stiller til LED-rør. Dette er en ekstra garanti for kvaliteten af røret.

 

Langt over 50% besparelse

I nogen armaturer, hvor man skifter fra 58W til 22W som Maximux 150 cm bruger, vil man kunne opnå en besparelse på langt over 50%, såfremt armaturet er udstyret med en magnetisk spole, der bruger 10-14W ekstra når det har et almindeligt 58W lysstofrør installeret.

spar horsens 3
Maximus LED-rør installeret i kølemontre hos SPAR i Horsens

LED-røret udnytter reflektor

På grund af den store spredning på hele 170 grader vil røret også udnytte en del af reflektoren i et armatur, hvis en sådan er installeret i armaturet. Det kræver selvfølgelig, at reflektoren ikke er snavset.

Magnetisk spole kan bibeholdes

Den magnetiske spole behøver ikke at blive frakoblet men er der kondensator i armaturet så skal den kobles fra, for ikke at ødelægge faseforskydningen. Et LED-rør har nemlig en PF på over 0,9

Beholder man den magnetiske spole aktiv, så skal man bruge den LED-starter, der følger med røret. En LED-starter erstatter den gamle glimttænder i armaturet.

HF-spole frakobles

Har armaturet en elektronisk spole, også kaldet en HF-spole, så skal den kobles fra, da LED-røret ikke fungerer med sådan en spole.

30.000 timer til L70

Maximus LED-rør har 30.000 timer til L70. Det vil sige, at efter 30.000 timer har røret stadig 70% lysudbytte.

Du kan hente produktark via dette link