3. marts 2016 Valtavalo G4 LED-rør med flimmerfrit lys

Valtavalo G4 er den nyeste generation af LED-rør fra finske Valtavalo. De er de eneste flimmerfrie LED-rør, som er produceret efter standarden EN 62776.

Valtavalo LED-rør produceres på fuldautomatiske robotstyrede anlæg i Finland, hvilket sikrer markedets højeste kvalitet for LED-rør.

led rør produktion

 

 

Hele 125.000 timers levetid og op til 7 års garanti sikrer markante energibesparelser og en “total cost of ownership” som ingen andre LED-rør på markedet kan leve op til.

Mindre stress og bedre arbejdslys

Da Valtavalo G4 LED-rør ikke flimrer som traditionelle lysstofrør eller andre LED-rør på markedet, har de udover besparelsen på energien også en meget bedre sideeffekt i forhold til at sikre et bedre arbejdsmiljø uden at stresse øjnene og hjernen. Undersøgelser har vist, at flimmer fra belysning kan give hovedpine, stress og anden form for ubehag. Flimmer fra lys nedsætter også læsehastigheden.

Det perfekte rør til brug i armaturer, som er monteret på kontorer eller i uddannelsesmiljøet.

Højere ensartethed i farvegengivelse

Langt hovedparten af de LED-rør som sælges på markedet har en MacAdam på 6. Valtavalo G4 produceres med MacAdam3, hvilket sikrer en meget højere ensartethed i farvegengivelsen. I større installationer vil man derfor ikke kunne se forskel i farven fra rørene, når man kigger ud over en større belysningsflade med armaturer.

led rør MacAdam 3

Ekstrem lav defektrate

Produktionen med robotter og selve udvælgelsen af de bedste komponenter har betydning for holdbarheden af et LED-rør. Valtavalo LED-rør har en defektrate som ligger <0,25% De er certificeret i henhold til ISO 9001.

Meget lav interferens

Interferens fra elektriske komponenter kan have meget stor indflydelse på andre tekniske installationer. Mange LED lyskilder udsender høj interferens og kan derfor ikke bruges i kritiske miljøer såsom sygehuse m.m.

Valtavalo G4 har en interferens på under 10%, hvilket betyder at de bl.a. kan bruges på hospitaler og sensitive produktionsmiljøer.

led rør g4 levetid

125.000 timer og 7 års garanti

Der er ikke andre LED-rør på markedet, som slår levetiden på Valtavalo G4. Med 125.000 timer til L70B50/Ta 25° + op til 7 års garanti, så er dette rør bl.a. det helt perfekte LED-rør for installation i industrielle anlæg, P-anlæg, lagerhaller m.m.

Du kan hente mere produktinformation via dette link