LED rør lang levetid 125.000 timer

Finske Høj kvalitets LEd rør med op til 125.000 timers levetid

Der er meget værdi i at købe kvalitet. Den finske producent Valtavalo, har specialiseret sig i high performance LED rør med meget lang levetid, og i både høje og lave temeratuer, fra – 40 grader til + 50. Med LED rør fra Valtavalo, får du markedes bedste “Total Cost of Ownership”

Læs mere om Valtavalo LED rør her

Skinnespots og Tracklights

Der er mange penge og kWh at spare ved at skifte til moderne LED skinnespots. Oftest kan man erstatte en normal 70W metal halogen med en af vores 25W LED skinnespot, og så undgår man også at skulle skifte den dyre metalhalogen pære en gang om året.

Læs mere om skinnespots her
LED skinnespot til butiksbelysning
LED lyspanel

LED lyspaneler

Det rigtige lys har stor betydning af alle på kontoret, så uanset om du skal udskifte gamle lyskilder eller bygge nyt, så kan I her få mere viden om god kontor belysning

Læs mere om LED lyspaneler her

Tyrkiske LED downlights

Fra Tyrkiets største producent af LED belysning har vi sammensat et bredt udvalg af downlight i mange forskellige størelser fra 5-20 cm i diameter.
Downlights er ideelle til nedsænke lofter eksempelvis som gangbelysning, mødelokaler og mindre rum som toiletter

læs mere om downlights her
Europæisk LED Downlight
Armatur til LED-rør med gennemfortrådning

Høj kvalitets armaturer til LED

Skal der udskiftes gammel lysstofrørtil nye moderne LED rør, så kan det oftest være en fordel samtidig at udskifte armaturet. Vi føre fler forskllige typer af armaturer. Kendetegnet er høj kvalitet, og produkter der er hurtige at monterer.

Se vores armature til LED rør her

LED bloggen

Følg med i hvad der sker inden for LED belysning. abboner på vores blog, så bliver du holdt opdateret om hvad der sker inden for LED belysning

få nyt fra bloggen

Følg os på linkedin

Hold kontakt med os på linkedin og få inspiration til ny belysning