Valtavalo® G4 LED-rør var de første flimmerfrie LED-rør på markedet, som er produceret i henhold til EN62776 standarden. Flere studier viser, at flimmer fra kunstig belysning kan forårsage flere forskellige lidelser hos mennesker såsom, hovedpine, træthed og stress. Valtavalo® G4 er flimmerfri og leverer samtidig et godt lys som har en positiv virkning på helbredet.

På grund af den meget lange levetid på op til 125.000 timer og de meget lave vedligeholdelsesomkostninger, så har Valtavalo® G4 LED-rør den laveste ”total cost of ownership” (TCO) på markedet for LED-rør.

Valtavalo® G4 LED-rør er resultatet af egen udvikling og produktion på fabrikken i Finland. Her er brugt den nyeste robotteknologi i produktionen og alle rør produceres efter EN62776 standarden. Hvert enkelt rør gennemgår en test i flere stadier for elektriske og lystekniske egenskaber inden de forlader fabrikken.

Hvorfor skal man vælge G4?

Industriel førende kvalitet

Ensartet kvalitet og pålidelighed sikres ved det unikke mekaniske design, komponenter af meget høj kvalitet, produktion med robotter og den omfattende test efter produktion.

Levetid på op til 125.000 timer

På grund af det høje tekniske niveau og det termiske design, kan Valtavalo tilbyde den længste forventning til levetid på markedet – 125.000 timer. Valtavalo G4 leveres med 7 års garanti

Markedets bedste (TCO) Total Cost of Ownership

For de krævende og kvalitetsbevidste kunder vil G4 med den ekstraordinære kvalitet og levetid ubesværet give markedets bedste TCO

Flimmerfri belysning

G4 er det allerførste flimmerfrie LED-rør på markedet med  mindre end 5% flimmerprocent. Hvorimod flimmerprocenten af et fluorescerende rør eller et typisk LED-rør er ca. 30%.

Produceret i Finland

Fremstillet med den aller nyeste robotteknologi på Valtavalos eget produktionsanlæg i Finland. Læs mere hos Valtavalo her