Valtavalo® E3 LED-rør giver betydelige besparelser i forhold til konventionelt fluorescerende rør (G13) – med en levetid på 64.000 timer og konkurrencedygtige priser sikrer det et hurtigt afkast af investeringen. Det giver en omkostningseffektiv løsning til generel belysning, f.eks. I kontorer og andre standard erhvervsmæssige lokaler. E3 sikrer en hurtig og nem måde at opgradere det eksisterende belysningssystem til den nyeste LED-teknologi uden at skulle udskifte hele armaturet

E3 LED-rør er designet og fremstillet i Finland. De fremstilles på en helt ny dedikeret og automatiseret produktionslinje i Valtavalos egen fabrik. For at sikre ensartet kvalitet og pålidelighed går hvert LED-rør gennem en automatisk og fler-trins elektrisk og lysegenskabstest. Således kan vores kunder være sikre på produkternes høje kvalitet. E3 LED-rør er fremstillet i henhold til LED-rørstandarden EN 62776.

 

Hvorfor skal man vælge E3?

Høj kvalitet for produktsegmentet

Ensartet kvalitet og pålidelighed sikres ved automatisk fremstilling og omfattende test under fremstillingsprocessen

 

Lang levetid

E3’s levetid er 64.000 timer (L70B50 / Ta 25 ° C) – længere end andre konkurrerende LED-rør i produktsegmentet og kompatibel med LED-rørstandard EN 62776. Det er også 5 gange længere levetid end et konventionelt lysstofrør. Valtavalo E3 LED-rør leveres med 5 års garanti.

Høj værdi for pengene

En omkostningseffektiv løsning til belysning under generelle driftsforhold: reducerede driftsomkostninger på grund af lavt energiforbrug og lave vedligeholdelsesomkostninger. En hurtig og nem måde at opgradere det eksisterende belysningssystem til den nyeste LED-teknologi uden at skulle udskifte armaturerne.

Uovertruffen lyskvalitet

E3 LED-rør producerer ensartet hvidt lys med høj farvegengivelse (Ra> 80 og Ra> 90) og minimun blænding. Dette ensartede, bløde og behagelige lys passer til alle miljøer, hvor folk skal kunne se godt. På grund af bred lysfordeling (240 °) er Valtavalo® E3 ideel til normale lofthøjder.

Produceret i Finland

Fremstillet med den aller nyeste robotteknologi på Valtavalos eget produktionsanlæg i Finland. Besøg Valtavalo her